Tentang Kami

about us

Perkawis JUNWEI

Yueqing JUNWEI Electrical Co., Ltd., perenahna di tempat anu indah di Resort Yandang Mountain di Shanxi, walungan muara Laut Cina Wétan, ayana di 104 nagara jalan, ngan ukur 20 menit ti bandara Wenzhou nganggo mobil, laut sareng hawa transportasi pohara merenah, sakumpulan panilitian ilmiah, pamekaran, manufaktur, penjualan, mangrupikeun salah sahiji perusahaan saham gabungan.

Perusahaan ieu spésilisasi dina produksi: relay termal, contactor, breaker (tipe plastik), starter, breaker circuit miniatur, pelindung motor sareng puluhan produk sanés. sapertos desain penampilan produk, gaya unik, garis lemes, geulis sareng loma. Nyambungkeun bagian numutkeun standarisasi desain, universalitas anu kuat, tiasa dicocogkeun, kinerja sareng struktur dina atanapi langkung saé tibatan standar industri anu aya hubunganana, kisaran produk, kualitas, kinerja anu stabil, sababaraha produk lengkep tiasa ngagentos produk impor, perusahaan peralatan canggih, téknologi asak gaduh alat-alat deteksi canggih domestik pikeun reliabiliti produk produksi nyayogikeun jaminan anu paling mendasar.

Kualitas

Mimiti

Palanggan

Mimiti

Pragmatik

Inovasi

Patuh ku The

Kapercayaan

Kauntungan urang

Naha Pilih Kami
Naha Pilih Kami

Taat kana konsép inovasi, inovasi manajemén sareng kombinasi inovasi téknologi, sacara efektif ngamajukeun pamekaran berkelanjutan. Perusahaan permainan bakal sapertos anu lalu di sapanjang jalan inovasi anu ngalangkungan sababaraha departemén, masing-masing posisi ningkat sareng inovasi anu teras-terasan, sahingga kualitas produk perusahaan, tingkat manajemén, manpaat ékonomi sareng kualitas sacara umum parantos promosi anu ngahasilkeun pisan. Kedah ditekenkeun, manajemén kedah merhatoskeun épisiénsi; pikeun ningkatkeun efisiensi damel, ngirangan biaya produksi; jualan bade difokuskeun ngembangkeun konsumén high-end; téknologi pikeun kualitas stabil sareng ngagancangkeun panilitian sareng pamekaran paménta pasar produk énggal.

Perusahaan sok kéngingkeun kualitas kelas hiji, palayanan kelas munggaran, reputasi kelas munggaran sareng konsumén urang babarengan, damel babarengan, damel babarengan ngadamel blueprint anu hébat.