AC Kontaktor

  • CJX2-F Series AC Contactor

    CJX2-F Series AC Kontaktor

     

     

    CJX2-F seri AC contactor cocog pikeun AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan dugi ka 1000V, dipeunteun arus 115-800A circuit, dianggo pikeun jarak jauh putus ayeuna sareng sering ngamimitian atanapi ngendalikeun motor. Éta ogé dipaké pikeun ngendalikeun sirkuit distribusi listrik ku arus anu dipeunteun 200-1600A.

  • JMC(GMC)series 20A-200A AC Contactor

    JMC (GMC) séri 20A-200A AC Kontaktor

    JMC (GMC) séri 20A-200A AC Kontaktor

    Aplikasi

    JMC (GMC) séri AC Kontaktor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660VAC 50Hz atanapi 60Hz,, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, ngarobih, sering ngamimitian & alat-alat anu saling mesin sareng sajabana, éta janten kontaktor reureuh, mékanis antar-loking contactor, béntang-délta starter. kalayan relay overload termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik. Kontaktor dihasilkeun numutkeun lEC60947-4.

     

     

  • CJX2-K(LC1-K) Series AC Contactors

    CJX2-K (LC1-K) Seri AC Kontaktor

    CJX2-K (LC1-K) Seri AC Kontaktor

    Aplikasi:  

    CJX2-K seri AC contactor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka tingkat sareng sering ngamimitian, ngendalikeun motor AC. Ditambahkeun grup kontak bantu kana kontaktor, digabungkeun sareng relay termal anu pas, tiasa meta ngajaga sirkuit anu kabeungkeut teuing. Éta saluyu sareng 1EC60947-4-1.

     

    Ngajalankeun normal Sareng kaayaan installtion:

    1. Suhu hawa sakitar: -5 ℃ + 40 ℃. nilai rata-rata henteu kedah ngaleuwihan + 35 ℃ dina 24 jam
    2. Luhurna: paling 2000m.
    3. Kaayaan atmosfir: Nalika suhu dina 40 ℃, kalembaban relatif atomna kedah paling ageung 50%. Nalika dina suhu anu kawilang lemah, éta tiasa ngagaduhan kalembaban relatif langkung luhur. Kalembaban relatif maksimum henteu tiasa langkung ti 90%. Ukuran khusus kedah dilaksanakeun kusabab ayana embun.
    4. Kelas polusi: Kelas 3
    5. Kategori pamasangan: Ⅲ
    6. Kaayaan pamasangan: Gelar kacenderungan antara permukaan pas sareng permukaan nangtung henteu kedah ngaleuwihan II
    7. Dampak shock: Produk kedah dipasang sareng dianggo di tempat anu sering digoyang sareng dampak.

  • CJX2-F Series AC Contactor

    CJX2-F Series AC Kontaktor

    10KV Insulasi Piercing Clamp

    Aplikasi:  

    Kontraktor CJX2-Fseries AC (disingget ieu janten contactor) didesain kanggo damel sareng putus di sirkuit utama, sering ngamimitian sareng ngendalikeun motor AC dina sistem kakuatan kalayan frekuensi AC 50 Hz (atanapi 60 Hz), upami dilengkepan coil khusus, frekuensi tiasa be40 ~ 400Hz, tegangan operasi anu dipeunteun dugi ka 630v, Éta tiasa dianggo dina sagala rupa alat listrik, éléktromotor sareng kontrol sirkuit upami dirakit ku balesan anu cocog atanapi alat listrik umum anu sanés. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo salaku contactor mékanis interlock dilengkepan grup bantu, sirah tunda hawa sareng interlock mékanis, atanapi starter éléktromagnétik kalayan relay termal anu cocog.

     

  • CJX2-K(LC1-K)Series AC Contactor Series

    CJX2-K (LC1-K) Seri AC Kontaktor Series

     

     

     

    Kontaktor ACX séri CJX2-K cocog pikeun sirkuit sareng laju mimitian sering pikeun ngendalikeun motor AC. Ningkatkeun grup kontak bantu tina kontaktor, hirup nganggo relay termal anu pas, sareng tiasa nyandak tindakan ngajaga sirkuit tina kalangkungan. Éta sasuai sareng IEC60947-4-1

  • CJX2-D series AC contactor

    CJX2-D séri kontaktor AC

    Aplikasi

    Kontaktor ACX séri CJX2-D cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660V AC 50Hz atanapi 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 660A, kanggo ngadamel, ngabobol, sering ngamimitian & ngendalikeun motor AC, digabungkeun sareng blok kontak bantu, tunda otomatis & alat-mesin interlicking jsb, janten kontaktor tunda, contactor mékanis interlocking, starter bintang-edlta. kalayan relay termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik.

     

    Spésifikasi

    图片1

     

     

    Ukuran & Ukuran Pamasangan

    图片2

  • 20-40 FLA 1p/2p AC AIR CONDITIONING CONTACTOR

    20-40 FLA 1p / 2p AC AC CONDITIONING CONTACTOR

    Aplikasi

    Kontaktor AC (anu disebatna teras janten kontaktor), utamina lumaku pikeun 50Hz atanapi 60Hz, kalayan tegangan operasi kelas dipeunteun dina AC-8a
    Arus anu dipeunteun dina sirkuit 240V atanapi 277V dugi 40A cocog pikeun ngamimitian sareng ngendalikeun AC-Motor fase tunggal (kompresor) sareng beban-fase tunggal anu sanés.
    Utamana dianggo dina industri alat rumah tangga, khususna dina industri AC. Tiasa ngagentos jinis impor asing sareng produk tradisional domestik anu sami,
    Papanggih IEC 60947. 4, UL508 sareng GB 14048 .4 standar.

     

    Fitur 

    1. coil VA low pikeun operasi anu langkung tiis sareng ningkat kahirupan.
    2. Operasi sepi.
    3. Kurung ningkatna gaya universal aya liang pemasangan.
    4. Dobel kontak dua kali mastikeun mastikeun yén positif sareng rusak.
    5.Srew terminal atanapi konektor tekanan sareng dobel 1/4 nyambung gancang.
    6. Disayogikeun dina sadaya modél pikeun gampang dipasang.

     

  • 50-90 FLA Air Conditioning Ac Contactor

    50-90 FLA Hawa AC Kontaktor

    Aplikasi

    Kontaktor AC (anu disebatna teras janten kontaktor), utamina lumaku pikeun 50Hz atanapi 60Hz, kalayan tegangan operasi kelas dipeunteun dina AC-8a
    Arus anu dipeunteun dina sirkuit 240V atanapi 277V dugi 40A cocog pikeun ngamimitian sareng ngendalikeun AC-Motor fase tunggal (kompresor) sareng beban-fase tunggal anu sanés.
    Utamana dianggo dina industri alat rumah tangga, khususna dina industri AC. Tiasa ngagentos jinis impor asing sareng produk tradisional domestik anu sami,
    Papanggih IEC 60947. 4, UL508 sareng GB 14048 .4 standar.

     

     

     

  • Air conditioner ac contactor

    AC AC kontaktor

    LC1-D Series AC Contactor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660v, AC 50hz / 60hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, meupeuskeun alat-alat anu sering ngamimitian sareng mesin-mesin saling, janten kontaktor dalay, mékanis kontaktor interlocking, starter star-delta. kalayan relay termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik.

  • CT Series Household  contactor

    CT Series Rumah Tangga kontaktor

    Aplikasi

    CT Series Rumah Tangga AC Kontaktor cocog pikeun digunakeun dina sirkuit dugi ka tegangan anu dipeunteun 400V AC 50Hz atanapi 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 63A, pikeun ngendalikeun alat-alat rumah tangga & panggunaan mikro-low anu sami dianggo, ogé ngendalikeun beban motor rumah tangga, anu kakuatan ngadalikeun bakal dikirangan, Produk dianggo pikeun tempat kulawarga, hotél, susun sareng sajabana, Sareng, éta tiasa diwujudkeun fungsi otomatis, produkna saluyu sareng GB17885, IEC61095, standar EN61095.

  • JMC Series Ac Contactor

    JMC Series Ac Kontaktor

    Aplikasi

    JMC (GMC) séri AC Kontaktor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660VAC 50Hz atanapi 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, ngarobih, sering ngamimitian & mesin-interlocking alat jsb, janten kontaktor reureuh, mékanis antar-loking contactor, béntang-délta starter. kalayan relay overload termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik. Kontaktor dihasilkeun numutkeun IEC60947-4.

     

     

  • New CJX2-D09-D95

    Anyar CJX2-D09-D95

    Aplikasi

    Kontaktor ACX séri CJX2-D cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka tegangan anu dipeunteun 660V AC 50Hz kr 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 660A, kanggo ngadamel, ngabobol, sering ngamimitian & ngendalikeun motor AC, digabungkeun sareng blok kontak bantu, waktos tunda & alat-mesin interlicking jsb, janten kontaktor reureuh, kontaktor mékanis interlocking, starter bintang-edlta. kalayan relay termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik。

12 Teras> >> Halaman 1/2