Pamutus sirkuit Afrika PG MCCB

Pedaran pondok:

Aplikasi

JMC (GMC) séri AC Kontaktor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660VAC 50Hz atanapi 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, ngarobih, sering ngamimitian & mesin-interlocking alat jsb, janten kontaktor reureuh, mékanis antar-loking contactor, béntang-délta starter. kalayan relay overload termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik. Kontaktor dihasilkeun numutkeun IEC60947-4.

 

PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi
Panyawat Sirkuit Ayeuna résidu
1. Kapasitas pegatna luhur.
2. Modern, desain breaker inovatif
3,100% tés sateuacan ngirim kaluar.
4. Harga kalapa & jasa propésional.
Jenis
PG
Kutub 2P, 4P
Dipeunteun Tegangan (V) 250V / 440V
Dipeunteun Ayeuna (A) 10,15,20,25,30,45,50,60A Janten
Leakage Motion Current (mA) 300mA, 500mA
Leakage Dead Current (mA) 150mA, 250mA
Baku NFC61450, IEC61008
Langkung Detil
Pamutus sirkuit Afrika PG MCCB
Pamutus sirkuit Afrika PG MCCBAfrica circuit breaker PG MCCBAfrika circuit breaker PG MCCBAfrica circuit breaker PG MCCBA
Rentang pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A,
(1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi tanpa panyalindungan kabocoran bumi (300 mah - 500 mA atanapi 650 mA), nawiskeun produk anu pas pikeun unggal jenis pamasangan.
prinsip operasi
■ sambungan jasa mangrupikeun panganteur antara Utiliti sareng pelanggan pangguna akhir.
■ aranjeunna nyambungkeun pamasangan listrik palanggan kana jaringan distribusi listrik.
kauntungan
■ produk murah, cocog pikeun sambungan jasa konvensional.
■ sababaraha alat rating.
■ sababaraha tingkat sensitipitas kabocoran bumi.
■ nyusun sareng standar Perancis NFC 61 450.
panangtayungan pamasangan konsumen

lambaran data téhnis
kaamanan
■ santunan termal
□ setélan pôle henteu kapangaruhan ku température ambien.
■ sésana alat ayeuna
□ Sistem anu sangat dipercaya, mandiri
□ imunisasi ngalawan lonjakan voltase anu asalna tina atmosfir
□ catu daya unintemjpted pikeun genah pangguna anu langkung ageung.
■ prévensi tina overvoltage
□ pôle nétral dirancang pikeun nutup heula sareng muka terakhir pikeun ngajaga poténsial anu tetep.
ciri listrik
■ waktos istirahat kabocoran bumi
□ <0,2 s kanggo 1 lAn
□ <0,1 s kanggo 1 lAn
■ kabocoran bumi tripping □ 300 mah, 500 mah atanapi 650 mah,
■ température operasi
□ - 5 • C dugi ka + 55 0 C
■ turunna tegangan
1 pôle + nétral <0,9 V ■ résistansi insulasi □> 2MO
■ tahan éléktrik
□ 2 kV AC salami 1 menit
4 kV antara pôles sareng pigura
■ kurva tripping
Jenis C
ciri anu sanés
□ 8 dinten di ruang beueus (siklus CCTU4)
■ beurat:
□ 2-tiang: 0,6 kg - 4-tiang: 1,0 kg
operasi gampang
■ operasi dina posisi ail
H ON / OFF kontrol ku tombol pencet
■ rating gampang dirobah
■ tameng terminal lead-segel
■ sekrup terminal ditawan
■ pivoting terminais
■ kabel tambaga nepi ka 35 mm2
■ nétral dicirikeun dina bulao
lingkungan
■ panyalindungan IP 40

Rentang pemutus sirkuit DDI, ti 5 dugi ka60A,
(1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi 300mA 500mA 650mA nawiskeun produk anu pas pikeun unggal jenis pamasangan.
Panyegahan teuing kakuatan
■ Polo nétral dirancang pikeun nutup heula sareng muka terakhir pikeun ngajaga poténsial anu tetep.
Perlindungan tina gangguan tripping
■ Imunisasi ngalawan lonjakan voltase anu asalna tina atmosfir
■ Suplai listrik anu teu kaganggu pikeun panggunaan anu langkung ageung
Paparan posisi kontak
■ Indikator héjo: kontak dibuka
■ Indikator beureum: kontak ditutup
Pariksa kaamanan
■ Tombol tés tiasa dianggo pikeun simulasi sesar kabocoran bumi, sahingga nyayogikeun cara saderhana pikeun mariksa Sistem.
Operasi gampang
- operasi dina posisi ail
■ HIRUP / OFF contrai ku tombol pencet
■ rating gampang dirobah
■ tameng terminal lead-segel
■ sekrup terminal ditawan
■ pivoting terminais
■ kabel tambaga nepi ka 35 mm2
■ nétral dicirikeun dina bulao


  • Saméméhna:
  • Teras: