AC AC kontaktor

Pedaran pondok:

LC1-D Series AC Contactor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660v, AC 50hz / 60hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, meupeuskeun alat-alat anu sering ngamimitian sareng mesin-mesin saling, janten kontaktor dalay, mékanis kontaktor interlocking, starter star-delta. kalayan relay termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Pedaran Produk

HLC-1NT00AAC Cocog Pikeun Silih Tukeur 50 Atanapi 60hz, Tegangan Gawe Pikeun 277v, Perbaikan Operasi Ayeuna Pikeun 20A Tunggal-Fase Beban Circuit Control, Ayeuna, Seueur Pikeun Circuit Main Alat Mékanis-Fase Tunggal Sareng Tahap Single Kontrol Komprési hawa-Kondisioner.

2. Kondisi Layanan Biasa Sareng Masang Kondisi
a. Dina Suhu Udara Sakuriling Nilai Anu Ngawatesan nyaéta +65, Bakal
Turun Nilai Ngawatesan Nyaéta -25
b. Luhurna Instalasi Henteu Ngalangkungan 2000m
c. Peringkat Polusi Udara Nyaéta 2 Tingkatan
d. Masang Kategori Nyaéta Ii;
e. Cicilan Nyanghareupan Gradién Teu Ngalangkungan ± 5 °
f. Henteu Luar Biasa Undulation, Dampak Sareng Tempat Geter.

3. Parameter Téknis Utama
a. Kontaktor Coil Nyandak Dina 75% ~ 110% Urang Terpercaya
Dianggo, Tegalanna Leupaskeun Dina 20% ~ 70% Urang
b. Kategori Paké Kontaktor: Ac-1Ac8a
c. Kontaktor Dina Tempat 0.4m, Sora na Handap 40db.

4. Masang Spésifikasi Sareng Ukuran Pasang

a. Masang Cara Pikeun Dicocokkeun Pikeun Screw, Sababaraha Dua Jenis Pasang Ukuran Pikeun Milih Salah sahiji Jinis Ukuran Anu Pas Dina Permukaan Sareng Pesawat Horisontal mangrupikeun Gradién Wangun Vertikal Henteu Langkung ageung tibatan ± 5 °

b. Sateuacan Pamakéan Kedah Mariksa Terminal Listrik Sareng Kontaktor
Gancang Sambungkeun Naha Lebetkeun Sanggup, Dipercaya, Ngahindarkeun Nyiptakeun
Ngarobihna, Di Balik Cék Tiasa Éléktrikasi Coba.


  • Saméméhna:
  • Teras: