pemutus sirkuit Protection Umum circuit breaker PG

Pedaran pondok:

Rentang pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi (300 mah - 500 mah atanapi 650 mah), nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jinis pamasangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Rentang pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi (300 mah - 500 mah atanapi 650 mah), nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jinis pamasangan.

prinsip operasi

■ sambungan jasa mangrupikeun panganteur antara Utiliti sareng pelanggan pangguna akhir.
■ aranjeunna nyambungkeun pamasangan listrik palanggan kana jaringan distribusi listrik.

Kaunggulan

■ produk murah, cocog pikeun sambungan jasa konvensional.
■ sababaraha alat rating.
■ sababaraha tingkat sensitipitas kabocoran bumi.
■ nyusun sareng standar Perancis NFC 61 450.

Perlindungan Pamasangan Konsumén

-kumaha teuing beban

-ngalangkungan pondok-sirkuit

-ngaraos résiko éléktrusi

Lambaran Data Téknis

kaamanan
■ santunan termal
□ setélan pôle henteu kapangaruhan ku température ambient.
■ sésana alat ayeuna
□ Sistem anu sangat dipercaya, mandiri
□ imunisasi ngalawan lonjakan voltase anu asalna tina atmosfir
□ catu daya unintemjpted pikeun genah pangguna anu langkung ageung.
■ prévensi tina overvoltage
□ pôle nétral dirancang pikeun nutup heula sareng muka terakhir pikeun ngajaga poténsial anu tetep.
ciri listrik
■ waktos istirahat kabocoran bumi
□ <0,2 s kanggo 1 lAn
□ <0,1 s kanggo 1 lAn
■ kabocoran bumi tripping □ 300 mah, 500 mah atanapi 650 mah,
■ température operasi
□ - 5 • C dugi ka + 55 0 C
■ turunna tegangan
1 pôle + nétral <0,9 V
■ résistansi insulasi □
> 2MO
■ tahan éléktrik
□ 2 kV AC salami 1 menit
4 kV antara pôles sareng pigura
■ kurva tripping
Jenis C
operasi gampang
■ operasi dina posisi ail
H ON / OFF kontrol ku tombol pencet
■ rating gampang dirobah
■ tameng terminal lead-segel
■ sekrup terminal ditawan
■ pivoting terminais
■ kabel tambaga nepi ka 35 mm2
■ nétral dicirikeun dina bulao
lingkungan
■ panyalindungan IP 40

ciri anu sanés
□ 8 dinten di ruang beueus (siklus CCTU4)
■ beurat:
□ 2-tiang: 0,6 kg - 4-tiang: 1,0 kg

Sambungan Jasa Tegangan Rendah

Kisaran pemutus sirkuit DDI, ti 5 dugi ka60A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi 300mA 500mA 650mA nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jenis pamasangan.

Perlindungan tina gangguan tripping

■ Imunisasi ngalawan lonjakan voltase anu asalna tina atmosfir
■ Suplai listrik anu teu kaganggu pikeun panggunaan anu langkung ageung

Kaunggulan

■ sababaraha alat rating
■ suhu-dibales
■ panyalindungan kabocoran bumi anu sénsitip pisan
■ sasuai sareng standar internasional CEE 27, EN 60898 dk IEC 1009

Panyegahan teuing kakuatan

■ Polo nétral dirancang pikeun nutup heula sareng muka terakhir pikeun ngajaga poténsial anu tetep.

Paparan posisi kontak

■ Indikator héjo: kontak dibuka
■ Indikator beureum: kontak ditutup

Pariksa kaamanan

■ Tombol tés tiasa dianggo pikeun simulasi sesar kabocoran bumi, sahingga nyayogikeun cara saderhana pikeun mariksa Sistem.

Operasi gampang

- operasi dina posisi ail
■ HIRUP / OFF contrai ku tombol pencet
■ rating gampang dirobah
■ tameng terminal lead-segel
■ sekrup terminal ditawan
■ pivoting terminais
■ kabel tambaga nepi ka 35 mm2
■ nétral dicirikeun dina bulao


  • Saméméhna:
  • Teras: