Pamutus Sirkuit

  • JV(GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

    JV (GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

    JV (GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

     

    Aplikasi

    Pemutus sirkuit séri JV (GV) utamina dianggo pikeun overload sareng pondok. circuit prot-ection pikeun motor dina sirkuit AC 50 / 60Hz. dipeunteun tegangan operasi dugi ka 660V dipeunteun arus operasi ti 0.1Ato 80A salaku starter voltase pinuh pikeun ngamimitian sareng ngeureunkeun motor handapeun beban Ac3 sareng kanggo perlindungan sirkuit dina sirkuit 0.1A-80A.

  • DZ208 Motor Protection Circuit Breaker

    DZ208 Motor Protection Circuit Breaker

    DZ208 Motor Protection Circuit Breaker

     

    Aplikasi

    Produkna cocog dianggo dina sirkuit tegangan anu dipeunteun dugi ka AC 660V 50 / 60Hz, dipeunteun bentuk ayeuna 0,1A dugi ka 63A. Éta lumaku pikeun panyalindungan ofloadload & sirkuit pondok 3 fase motor bajing-kandang. Éta ogé tiasa dianggo salaku starter langsung pikeun ngamimitian motor sareng saklar pikeun gentos sirkuit dina kaayaan normal.

  • Adjustable Earth Leakage Circuit Breaker/MCCB PG

    Panyebaran Circuit Leakage Bumi anu tiasa diatur / MCCB PG

    2fils 4 fils PG 10-30A 30-60A France disjoncteur 500mA circuit breaker

    5-10-15A / 10-15-20-25-30A / 15-30-45A / 30-40-50-60A

    Aplikasi

    PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.

    Spésifikasi

     Panyawat Sirkuit Ayeuna résidu

    1. Kapasitas pegatna luhur.

    2. Modern, desain breaker inovatif

    3,100% tés sateuacan ngirim kaluar.

    4. Harga kalapa & jasa propésional.

  • TG Adjustable Earth Leakage Circuit Breaker/MCCB

    TG Ngepaskeun Bocor Sirkuit Bumi / PKS

    Aplikasi

    Breaker résidu séri TG anu tiasa disetél cocog pikeun AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, nyegah tina kabebanan, sirkuit pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya kejutan atanapi kabocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami arus panyalindungan overload tiasa diatur.

  • JVM8 PG 230V/400V residual current circuit breaker

    JVM8 PG 230V / 400V pemutus sirkuit ayeuna

    Aplikasi

    PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.

    Kisaran pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi (300 mah - 500 mah atanapi 650 mah), nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jinis pamasangan.

     

  • TO supply  Low voltage fuse

    Pikeun nyayogikeun sekering Tegangan rendah

    Sekering cutout kami didamel tina bahan kualitas luhur, éta ngagaduhan umur panjang. Fusant didamel tina strip tambaga murni. Tabung fusi didamel tina china kakuatan tinggi.

  • Africa circuit breaker PG MCCB

    Pamutus sirkuit Afrika PG MCCB

    Aplikasi

    JMC (GMC) séri AC Kontaktor cocog pikeun dianggo dina sirkuit dugi ka voltase anu dipeunteun 660VAC 50Hz atanapi 60Hz, dipeunteun ayeuna dugi ka 95A, kanggo ngadamel, ngarobih, sering ngamimitian & mesin-interlocking alat jsb, janten kontaktor reureuh, mékanis antar-loking contactor, béntang-délta starter. kalayan relay overload termal, éta digabungkeun kana starter éléktromagnétik. Kontaktor dihasilkeun numutkeun IEC60947-4.

     

    PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.

  • circuit breaker General Protection circuit breaker P.G.

    pemutus sirkuit Protection Umum circuit breaker PG

    Rentang pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi (300 mah - 500 mah atanapi 650 mah), nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jinis pamasangan.

  • TG Circuit Breaker

    Pamutus Sirkuit TG

    Junwei tegangan low konsumen diferensial circuit breaker sareng circuit breaker, harga biru 3-36 KVA:

    -Cut dipotong sareng neukteuk sakabeh alat
    - Nyegah overload sareng sirkuit pondok.
    -Miboga setting ukuran pikeun ngawatesan kakuatan kontrak ERDF anu dilanggan
    - Pastikeun yén tanaga dijaga tina kontak teu langsung sareng nyegah résiko seuneu ku ngawas tingkat isolasi (versi diferensial)

  • JVM8(PG)Series Moulded Case Circuit Breaker

    JVM8 (PG) Serat Kapasitas Sirkuit Kaper

    Kisaran pemutus sirkuit PG, ti 5 dugi ka 60 A, (1 Ph + N) atanapi (3 Ph + N), nganggo atanapi henteu nganggo panyalindungan kebocoran bumi (300 mah - 500 mah atanapi 650 mah), nawiskeun produk anu pas pikeun tiap jinis pamasangan
  • JVM9(TG) Series Moulded Case Circuit Breaker

    JVM9 (TG) Serial Kapasitas Circuit Breaker

    Aplikasi

    Breaker résidu séri TG anu tiasa disetél cocog pikeun AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, nyegah tina kabebanan, sirkuit pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya kejutan atanapi kabocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami arus panyalindungan overload tiasa diatur.

    Kutub 2P, 4P
    Dipeunteun Tegangan (V) 250V / 440V
    Dipeunteun Ayeuna (A) 10,15,20,25,30,45,50,60A Janten
    Leakage Motion Current (mA) 300mA, 500mA
    Leakage Dead Current (mA) 150mA, 250mA
    Standar NFC61450, IEC61008
  • JVM1 Series Moulded Case Circuit Breaker

    JVM1 Series kapang Case Sirkuit breaker

    JVM1 (CM1) Runtuyan kapang Sirkuit kasus

    JVM1 seri kapang kasus circuit breaker mangrupikeun salah sahiji produk anu dikembangkeun sareng didamel ku nganut téknologi canggih internasional. Éta disayogikeun sareng tegangan insulasi 800V sareng dianggo pikeun sirkuit AC50Hz, dipeunteun tegangan operasi AC 400V (atanapi di handap), dipeunteun operasi ayeuna dugi ka 800A kanggo jarang ngarobah leuwih sareng mimiti motor. Produk con-bentuk ka IEC 60947-2 stamdard.

     

     

     

12 Teras> >> Halaman 1/2