Kelengkapan Daya Listrik

  • LP series Insulation Piercing Connectors

    Konéksi Piercing Insulasi séri LP

    Parameter Téknis utami

    型号
    Jenis

    型号
    Jinis sarimbag

    导线
    Rentang Konduktor anu Berlaku

    电流 (A)
    Norminal Ayeuna

    尺寸(mm)
    Diménsi

    G
    Beurat

    数量()
    Bolt Jumlah
    (Pcs)

    截面
    Bagian Garis Utama (mm ')

    截面
    Bagian Garis Cabang (mm ')

    LPO41 JJC-1 1,5-35 1,5-10

    41

    21 × 27 × 23

    10

    1

    LPEP JJC-2 16-95 1,5-10

    55

    27 × 41 × 62

    55

    1

    LP2-95 JJC-3 16-95 4-3550)

    157

    46 × 52 × 87

    160

    1

    LP2-150 JJC-4 50-150 6-35 (50)

    157

    46 × 52 × 87

    162

    1

    LP3-95 JJC-5 25-95 25-95

    157

    50 × 61 × 100

    198

    1

    LP3-120   16-120 16-120

    214

    50 × 61 × 100

    198

    1

    LP4-150 JJC-6 50-150 50-150

    316

    50 × 61 × 100

    280

    1

    LP6 JJC-7 120-240 25-120

    276

    52 × 68 × 100

    360

    1

    LP7   150-240 10-25

    102

    52 × 68 × 100

    336

    1

    LP240 JJC-8 95-240 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1020

    2

    LP300 LP9 95-300 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1040

    2

    LP400 LP9 120-400 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1050

    2

     

    穿刺 线夹 概述 /Umum Konektor piercing Insulasi

    Panyambung tindik, pamasangan saderhana, henteu kedah nga-strip jaket kabel;

    Nut momen, tekanan piercing konstan, tetep sambungan listrik anu saé sareng henteu ngaruksak kalungguhan;

    Pigura nyalira, baseuhbuktina, anti cai, sareng anti korosi, manjangkeun umur hirup tina kalungguhan insulated sareng konektor;

    Diadopsi tablet panyambungan khusus dilarapkeun kana gabungan Cu (Al) sareng Al;

    Résistansi nyambungkeun listrik leutik, arus dorongan tiasa dugi ka 15KA;

    Awak kasus insulated Husus, résistansi kana katerangan sareng sepuh lingkungan, kakuatan insulasi tiasa dugi ka 6KV.

    Desain permukaan arc, dilarapkeun kana sambungan anu sami (bénten-bénten) diaméterna, lingkup konéksi lega (l.5-240m).

     

    性能 实验 /Tés Kinerja

    Kinerja mékanis: gaya gri tina kawat jepitan nyaéta 1/10 langkung ageung tibatan gaya putus kalungguhan. lt sasuai sareng GB2314-1997;

    Kinerja naékna suhu: Lunder kaayaan arus ageung, naékna konektor suhu kirang tina kalungguhan sambungan;

    Kinerja lingkaran panas: 200 kali per detik, 100A / marus ageung, overload, robahan résistansi konéksi kirang ti 5%;

    Kinerja insulasi baseuh: dina kaayaan S02 sareng kabut uyah, éta tiasa ngalakukeun tilu kali opat belas dinten uji coba bunderan;

    Kinerja sepuh lingkungan: dina kaayaan ultraviolet. Radiasi, garing sareng beueus, ngalaan ku parobihan suhu sareng impuls panas pikeun genep minggu.

     

    要 选择 绝缘 穿刺 线夹 (IPC) / Alesan Némbak Insulasi Piercing Connector (IPC)

    Pamasangan saderhana

    Tiasa dahan kabel tanpa belang jas anu terisolasi sareng gabunganna lengkep insulated, Jantenkeun brance di lokasi acak tina kabel tanpa dijebolkeun

    kabel utama Instalasi saderhana sareng dipercaya, ngan kedah spanner leungeun baju, tiasa dipasang nganggo garis live;

    Pamakéan aman

    Sendi gaduh résistansi anu saé pikeun distorsi, seuneu gempa baseuh, korosi éléktrokimia sareng sepuh, teu kedah dirawat, parantos dianggo hasil salami 30taun;

    Waragad ékonomis

    Spasi pamasangan alit ngahémat biaya jambatan sareng pangwangunan lahan Dina panerapan struktural, teu kedah kotak boxjunction termal sareng kawat balik kabel

    ngahémat biaya kabel, Biaya kabel sareng klem langkung handap tibatan sistem catu daya anu sanés.

     

  • Insulation Piercing Connector PC-150

    Insulasi Piercing Connector PC-150

    Konektor piercing insulasi JBD lumaku pikeun kabel hawa low volt. Konektor ieu digunakeun pikeun ngawangun sambungan T sareng sambungan-sambungan. Sambungan garis utama didirikan ku pias insulasi tanpa stripping insulasi. Sambungan garis keran diadegkeun ku sisipan konduktor kerok kana boléd saatos dilucuti tina insulasi. Bolt sirah gunting dilarapkeun pikeun duanana sambungan.

  • Insulation Piercing Connector DP10

    Panyambung Piercing Insulasi DP10

    Pedaran: Konektor piercing insulasi lumaku pikeun sadaya jinis konduktor LV-ABC ogé koneksi dina sistem garis jasa, ngawangun sistem listrik sareng sistem lampu jalan. Konektor piercing insulasi tiasa gampil dilakukeun ku cara ngencengkeun baud pikeun maksa huntu nembus insulasi garis utama sareng garis keran sakaligus. Pelucutan insulasi dihindari pikeun duanana garis.

  • Insulation Piercing Connector CPA

    Insulasi Piercing Panyambung CPA

    Insulasi Piercing Panyambung CPA

    Pedaran: Konektor piercing insulasi lumaku pikeun sadaya jinis konduktor LV-ABC ogé koneksi dina sistem garis jasa, ngawangun sistem listrik sareng sistem lampu jalan. Konektor piercing insulasi tiasa gampil dilakukeun ku cara ngencengkeun baud pikeun maksa huntu nembus insulasi garis utama sareng garis keran sakaligus. Pelucutan insulasi dihindari pikeun duanana garis.
    ● Garis utama: kabel aluminium terisolasi
    ● garis Ketuk: kabel aluminium Insulated atanapi kabel tambaga Insulated
    ● Awak dibentuk tina bahan anu tangguh sareng tahan cuaca
    ● Bolt sirah geser dirancang khusus ngamungkinkeun pamasangan épisién dina torsi geser dikontrol anu mastikeun huntu kontak leres nembus konduktor tanpa ngarusak kakuatan mékanis konduktor