Fuse Holder RT18

Pedaran pondok:

Coupe-circuit et base unipolaires

Base de coupe-circuit unipolaire ditukeurkeun tuang coupure sareng perlindungan di branchement. Pamasangan sareng panyalindungan komprési, ngadistribusikaeun dkk sareng branchement dénergie électrique.

◆ Réalisée en matériau synthtique otomatis-pareum.

◆ La base est constituée dun corps aéréetdun préhenseur articuléet sectionnable.

◆ Fixation parune vis M5 inoxydable.Les cartouchesfusible ou neutre ne sont pasfournies

NormeS

◆ Conforme auxspécifications ERDF: HN62-S-21, HN 60-S-01,, HN 60-S-02, HN60-E-03 ″.


Detil Produk

Tanda Produk

bipolaire, fiksasi rel DIN

Fase 14 × 51 tuang kartouche HPC de 2 a 50A
Base 22 × 58 tuang cartoucheHPCde4a100A
Tahap avec patte 69 40 508
sans patte 69 40 518
Neutre (neutre equipe) avec patte
sans patte
(1) Basis taille 00 tuang kartouche HPCde 6 a 160A
Tahap avec patte
sans patte 69 40 540
Neutre (neutre equipe) avec pattesans patte
Neutre tuple capacite de raccordement 3 angkat 35 mm '
Sans patte 69 40 409
Avec patte 69 40 406
1
2

Panyekel sekering modular dirancang pikeun nampung tautan sekering domestik sareng industri. Produk nyumponan sarat IEC 60269 sareng 60947-3 Standar. Kaseueuran konfigurasi sayogi dina sababaraha konfigurasi kutub, LED opsional kanggo sayogi pikeun anu gaduh sekering modular domestik sareng industri pikeun indikasi sirkuit kabuka. Asesoris sambungan multi-fase ogé sayogi.

Tautan sekering 14 × 51 & 22 × 58 sayogi sareng kantétan mikro-switch pikeun indikasi sekering anu dioperasikeun (nalika nganggo tautan sekering sareng panarajang) sareng per-brea raja ayana sekering.

15876901931310880

Sarat pamayaran: deposit 30% TT, 70% TT saldo pamayaran sateuacan pangiriman
Istilah pembayaran sanés sapertos L / C tiasa ngahubungi palayanan pelanggan
Produksi pesenan dimimitian saatos deposit nampi, sareng waktos parantosan ditangtoskeun numutkeun jumlah pesanan
Bungkusan konvensional internasional, ngadukung transportasi palletizing
Kuantitas urutan minimum moal kirang ti 10000 PC
Ngarojong pangiriman palabuhan Ningbo atanapi angkutan udara Shanghai
Nyayogikeun produk khusus, numutkeun syarat pelanggan
Sampel tiasa disayogikeun, masing-masing spésifikasi sampel henteu tiasa ngaleuwihan 3, sareng kedah mayar biaya sampel sareng momotan
Jaminan kualitas tiasa nyayogikeun sataun saatos penjualan
Nagara asalna nyaéta Wenzhou, Zhejiang, Cina
Bahan anu dianggo dina pembuatan produk nyaéta tahan seuneu


  • Saméméhna:
  • Teras: