Fuse Holder

  • To supply 1p fuse base AD 22×58 and fuse de type 60A 100A

    Pikeun nyayogikeun 1p fuse base AD 22 × 58 sareng fuse de type 60A 100A

     

     

    Bungkusan & Pangiriman

     

    Unit Ngajual:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal: 
    61X23X44 cm
    Beurat kotor tunggal:
    25.000 kg
    Tipe Paket:
    PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.

     

  • Fuse Holder RT18

    Fuse Holder RT18

    Coupe-circuit et base unipolaires

    Base de coupe-circuit unipolaire ditukeurkeun tuang coupure sareng perlindungan di branchement. Pamasangan sareng panyalindungan komprési, ngadistribusikaeun dkk sareng branchement dénergie électrique.

    ◆ Réalisée en matériau synthtique otomatis-pareum.

    ◆ La base est constituée dun corps aéréetdun préhenseur articuléet sectionnable.

    ◆ Fixation parune vis M5 inoxydable.Les cartouchesfusible ou neutre ne sont pasfournies

    NormeS

    ◆ Conforme auxspécifications ERDF: HN62-S-21, HN 60-S-01,, HN 60-S-02, HN60-E-03 ″.

  • Fuse

    Sekering

    Dasar sekering

    Dipaké pikeun motong sareng panyalindungan sambungan, dipasang dina kotak cacah, distributor sareng sambungan kakuatan.

    ◆ Didamel tina bahan sintétik anu tiasa dikupas ku nyalira.
    ◆ Diamankeun ku sekrup stainless steel M5.
    ◆ Mountable inti 22 * ​​58 spésifikasi

    Inti anu tiasa dipasang 4 dugi ka 100A