Ngasingkeun saklar

Pedaran pondok:

Fungsi sekering nyaéta ngajaga arus. Sekering diwangun ku lebur sareng tabung sekering, anu nyambung dina séri salaku konduktor logam dina sirkuit. Nalika arus ngaleuwihan nilai anu tangtu, sekering bakal ngahasilkeun panas pikeun ngalembereh lebur, kukituna pegat arus sareng ngahontal pangaruh panyalindungan. Sekering seueur dianggo dina sagala rupa alat listrik sareng listrik kusabab struktur saderhana sareng panggunaan anu merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

prinsip damel

Alat listrik anu ngagunakeun konduktor logam salaku ngalembereh pikeun disambungkeun dina séri dina sirkuit. Nalika arus overload atanapi pondok-circuit nembus ngalembereh, éta fuse kumargi panasna nyalira, sahingga megatkeun sirkuit. Sekeringna saderhana struktur sareng gampang dianggo. Hal ieu seueur dianggo salaku alat panyalindungan dina sistem kakuatan, sababaraha alat listrik sareng alat-alat rumah tangga.

Metode pamayaran: deposit 30% TT, kasaimbangan 70% TT dibayar sateuacan kintun
Istilah pembayaran anu sanés sapertos surat kiridit tiasa dikontak kalayan layanan palanggan.
Produksi pesenan dimimitian saatos nampi setoran, sareng waktos parantosan ditangtoskeun numutkeun jumlah pesanan.
Bungkusan biasa internasional, ngadukung angkutan palapis
Kuantitas urutan minimum moal janten kirang ti 1000PCS
Ngarojong transportasi laut port Ningbo atanapi transportasi udara Shanghai
Nyayogikeun kustomisasi, tiasa ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan
Sampel tiasa disayogikeun, henteu langkung ti 3 sampel unggal spésifikasi, sareng biaya sampel sareng biaya pengiriman kedah dibayar
Jaminan kualitas tiasa nyayogikeun jasa saatos penjualan sataun
Tempat asalna nyaéta Wenzhou, Zhejiang, Cina
Bahan anu didamel tina produk nyaéta tahan seuneu


  • Saméméhna:
  • Teras: