Mccb

  • JVM1LE(CM1LE) Moulded Case Circuit Breaker

    JVM1LE (CM1LE) Kapasitas Circuit Breaker

    VM1LE (CM1LE) Kapasitas Circuit Breaker

    JVM1LE séri kapang kasus circuit breaker kalayan résidu produksi ayeuna. Dipeunteun insulasi

    tegangan nyaéta 800V. Éta lumaku pikeun sirkuit AC 50Hz, dipeunteun tegangan kerja 400V sareng dipeunteun damel ayeuna dugi ka 630V, kanggo sering dialihkeun sareng motor anu jarang. Kalayan overload, sirkuit pondok sareng produksi handapeun-voltase, éta tiasa ngajagi sirkuit sareng alat-alat listrik tina karusakan, ogé tiasa dianggo pikeun produksi tina karusakan sareng bahaya bahaya berpotensi disababkeun ku kasalahan bumi anu parantos lami anu teu tiasa dideteksi ku over- produksi ayeuna. Nilai résidu ayeuna tiasa dipilih.

  • Isolating switch

    Ngasingkeun saklar

    Fungsi sekering nyaéta ngajaga arus. Sekering diwangun ku lebur sareng tabung sekering, anu nyambung dina séri salaku konduktor logam dina sirkuit. Nalika arus ngaleuwihan nilai anu tangtu, sekering bakal ngahasilkeun panas pikeun ngalembereh lebur, kukituna pegat arus sareng ngahontal pangaruh panyalindungan. Sekering seueur dianggo dina sagala rupa alat listrik sareng listrik kusabab struktur saderhana sareng panggunaan anu merenah.

  • JVA5 AEG(E93)1P/2P/3P

    JVA5 AEG (E93) 1P / 2P / 3P

    Aplikasi

    JVA5 Series ngagaduhan sirkuit pondok anu peka sareng fungsi panyalindungan overload, sareng cocog pikeun sistem distribusi listrik di pabrik, bisnis sareng gedong padumukan, sareng ngajagi alat-alat listrik anu cocog. Modél utiliti ngagaduhan kaunggulan kamampuan pegat anu kuat, kapasitas ageung, sensitipitas tinggi, reliabilitas anu saé, umur panjang, ngagentos anu merenah, sareng anu utamina cocog pikeun AC 50 / 60Hz, fase tunggal 230V, dina tilu fase atanapi opat kawat Sirkuit 440V dina panyalindungan overload sareng sirkuit pondok. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna ogé dianggo pikeun saklar switch dina kaayaan normal. Produk didesain sareng didamel numutkeun standar IEC 60898 sareng IEC 60947.