Kotak Méter

  • To supply SMC Single Phase Electrical Meter Box With Circuit Breaker

    Pikeun nyayogikeun SMC Single Phase Électric Meter Box Sareng Circuit Breaker

    Sérél PG séri résiko résiko arus anu tiasa diatur (gardy rccb, gardy elcb) cocog pikeun AC 50 / 60Hz, sirkuit 230 / 400V, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya bahaya atanapi kabocoran bumi, éta bakal langsung indit . Dina waktos anu sami, arus anu dipeunteun pikeun panyalindungan overload tiasa diatur.

  • Prepaid, Single or Three Phase Meters

    Prabayar, Tunggal atanapi Tilu Méter Méter

    Kotak méter bahan SMC, tiasa masang kotak méter prabayar sareng pemutus sirkuit Perancis, kalayan dasar sekering 22 * ​​58, tiasa digantungkeun dina témbok atanapi tihang. Éta tiasa dianggo boh di luar sareng di jero rohangan.

  • Electric Meter Box

    Kotak Méter Éléktrik

    Sebaran énergi listrik anu wajar.
    Éta merenah pikeun muka sareng nutup sirkuit.
    Éta ngagaduhan tingkat kaamanan anu luhur sareng sacara visual tiasa ningalikeun kaayaan konduksi sirkuit. ngagunakeun

  • Electric Meter Box

    Kotak Méter Éléktrik

    Sebaran énergi listrik anu wajar.
    Éta merenah pikeun muka sareng nutup sirkuit.
    Éta ngagaduhan tingkat kaamanan anu luhur sareng sacara visual tiasa ningalikeun kaayaan konduksi sirkuit. ngagunakeun

    Anjeun tiasa masang pemutus sirkuit, méter listrik, sareng sajabana, tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar ruangan

  • Three phase meter box dimension

    Diménsi kotak méteran tilu fase

    Prabayar, tunggal atanapi tilu fase méter

    Éta tiasa dilengkepan ku:

    Lawang kalayan lampu maca anu tiasa dikonci, panto aksés circuit breaker

    Tina atanapi nganggo panyalindungan circuit breaker:

    -Fase tunggal 2 × 10 / 30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Tilu fase 4 × 10 / 30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.

    Kotak méter bahan SMC, tiasa masang kotak méter prabayar sareng pemutus sirkuit Perancis, kalayan dasar sekering 22 * ​​58, tiasa digantungkeun dina témbok atanapi tihang. Éta tiasa dianggo boh di luar sareng di jero rohangan.

     

  • Electric Meter Box

    Kotak Méter Éléktrik

    Prabayar, tunggal atanapi tilu fase méter

    Éta tiasa dilengkepan ku:

    Lawang kalayan lampu maca anu tiasa dikonci, panto aksés pemutus sirkuit.

    Tina atanapi nganggo panyalindungan circuit breaker:

    -Fase tunggal 2 × 10 / 30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Tilu fase 4 × 10 / 30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.

    Kotak méter bahan SMC, tiasa masang kotak méter prabayar sareng pemutus sirkuit Perancis, kalayan dasar sekering 22 * ​​58, tiasa digantungkeun dina témbok atanapi tihang. Éta tiasa dianggo boh di luar sareng di jero rohangan.

     

  • Wall mounted ladder Three-phase Prepayment energy meter

    Tangga dipasang témbok Énergi prepayment énergi tilu fase

    Prabayar, tunggal atanapi tilu fase méter

    Éta tiasa dilengkepan ku:

    Lawang kalayan lampu maca anu tiasa dikonci, panto aksés pemutus sirkuit.

    Tina atanapi nganggo panyalindungan circuit breaker:

    -Fase tunggal 2 × 10 / 30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Tilu fase 4 × 10 / 30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.