Motor Starter

Pedaran pondok:

JVM 10 Series miniatur circuit breaker tiasa dilarapkeun kana garis AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan 23 / 400V sareng dipeunteun ayeuna dugi ka 63A, dianggo pikeun overload sareng perlindungan circuit pondok. Éta ogé tiasa dianggo pikeun konvérsi garis anu jarang dina kaayaan normal. Pecahna lumaku pikeun perusahaan industri, distrik komersil, gedong luhur sareng bumi padumukan. Éta saluyu sareng standar IEC 60898.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

1. Perlindungan anu tiasa dipercaya dina kasus overload termal sareng sirkuit pondok
2. Cocog sareng instalasi buleud distribusi incompact
3. Indikator posisi kontak beureum-héjo
4. Widang aplikasi utama: switching sareng perlindungan ACmotor tilu-tahap kalayan peringkat kakuatan dugi ka 15kW (380 / 400V) sareng konsumén sanésna dugi ka 40A
5. Ogé cocog salaku switch utama, ngasingkeun ciri numutkeun tolEC / EN 60947
6. Sadaya anu ngamimitian motor manual ku tripping overload termal sareng tripping circuit magnetik
7. Terminal sareng asesoris cocog sareng CLS 6, ZA 40, PFIM jsb.

JVM 10 Series miniatur circuit breaker tiasa dilarapkeun kana garis AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan 23 / 400V sareng dipeunteun ayeuna dugi ka 63A, dianggo pikeun overload sareng perlindungan circuit pondok. Éta ogé tiasa dianggo pikeun konvérsi garis anu jarang dina kaayaan normal. Pecahna lumaku pikeun perusahaan industri, distrik komersil, gedong luhur sareng bumi padumukan. Éta saluyu sareng standar IEC 60898.

IMG_0813
IMG_0816

Alat panyalindungan

Manual Motor Starters Z-MS

· Perlindungan anu dipercaya upami kakeunaan termal sareng sirkuit pondok
· Cocog pikeun dipasang dina kotak distribusi kompak
· Indikator posisi kontak beureum-héjo
· Mainfieldofapplication : switchingandprotectionofthree-phaseAC
· Ogé cocog salaku switch utama, ngasingkeun ciri numutkeun
IEC / EN 60947
· Sadaya mesin motor manual kalayan tripping overload termal sareng magnét
tripping-circuit pondok
· Terminal sareng asesoris cocog sareng CLS 6 , ZA 40 , PFI Metc.

Data Téknis

Kapasitas UmumTerminal: 1-25mm2
Kandel busbar: 0.8-2mm
Daya tahan mékanis: 20.000 siklus operasi
Résistansi shock (durasi ngajempolan 20ms): 20g
Beurat sakitar: 244 / 366g
Gelar panyalindungan: IP20

Suhu sakitar
kabuka: -25 ... + 50 ° C
hermetically enclosed: -25 ... + 40 °
Lalawanan kana kaayaan iklim
-humidity sareng panas , konstan , numutkeun: IEC 68-2-3
-humidity and heat , periodical , numutkeun: IEC 68-2-30

Jalur Ayeuna Utama

Dinilai tegangan insulasi Ui: 440V
Dipeunteun puncak tahan tegangan Uimp: 4kV
Dipeunteun sirkuit pondok kapasitas Iq: 10kA
Arus termal I thmax = l emax: 40A
Daya tahan listrik AC3 di Ie: 6000 siklus operasi
Kapasitas switching motor AC 3: 400 (415) V
Karugian listrik per kontak: 2.3W (1.6-10A) ; 3.3W (16A) ; 4.5W (25-40A)

Saklar bantu ZA HK / Z-NHK

Dinilai tegangan insulasi Ui : 440V
Ith termal ayeuna: 8A
Dipeunteun operasi le: 250V 6A
AC13 : 440V 2A
Max.back-up sekering pikeun panangtayungan circuit pondok : 4A (gL , gG) CLS 6-4 / B-HS
Kapasitas terminal (1 atanapi 2 konduktor): 0 dina75 ... 2.5mm ²

Lampiran Uap-Bukti 4MUIP 54 , Z-MFG

Leungitna kakuatan dipercaya tina alat dilebetkeun: 17W (mis. Z-MS-40/3 + Z-USA / 230)


  • Saméméhna:
  • Teras: