Warta

  • Power investment demand in the Middle East and North Africa

    Paménta investasi kakuatan di Wétan Tengah sareng Afrika Kalér

    Dihartoskeun yén dina 2021, paménta investasi listrik di Wétan Tengah sareng Afrika Kalér bakal ngadeukeutan 180 milyar dolar AS pikeun nohonan paningkatan permintaan listrik. Numutkeun laporan, "Pamaréntah terus ngaréspon tantangan ieu ku ac ...
    Maca deui
  • Sustainable development is a challenge but also an opportunity

    Pangembangan berkelanjutan mangrupakeun tantangan tapi ogé kasempetan

    Numutkeun kana data, Jaringan Jejak Global nyebarkeun Poé Beban Ékologis Bumi unggal taun. Ti dinten ayeuna, manusa parantos nyayogikeun sumber daya alam anu tiasa diperbarui Bumi dina taun éta sareng asup kana defisit ékologis. "Bumi Ékologis ...
    Maca deui
  • The Belt and Road

    Sabuk sareng Jalan

    Inisiatif Sabuk sareng Jalan parantos ngantunkeun era globalisasi ékonomi anu anyar. Laporan Kongrés Nasional ka-19 Partai Komunis Cina nyatakeun yén perlu difokuskeun pangwangunan Beubeur sareng Jalan, keukeuh nyandak sareng lebet ...
    Maca deui
  • Warmly welcome IEK to visit our company

    Sambutan wilujeng sumping IEK pikeun nganjang ka perusahaan urang

    Tanggal 21 Oktober 2016, Rusia IEK ngadatangan perusahaan urang. Kami gaduh bursa pikaresepeun manajemén perusahaan, bengkel, sareng produk, sareng kami ngarepkeun kerjasama salajengna.
    Maca deui
  • The 120th. Canton Fair

    Anu ka-120. Canton Fair

    Kami réngsé kaping 120. Canton Fair tanggal 19. Oktober. Dina paméran ieu, urang ngagaduhan komunikasi anu saé sareng konsumén, sareng langkung ti belasan palanggan bakal nganjang ka pabrik urang kapayunna. ...
    Maca deui
  • The 119th Canton Fair

    Pameran Canton ka-119

    Yueqing Junwei Electric Co., Ltd. ngahadiran kaping 119. Canton Fair di Guangzhou. Dina paméran éta, kami pendak seueur palanggan lami sareng ogé gaduh bursa jero sareng seueur palanggan énggal.
    Maca deui