Sabuk sareng Jalan

Inisiatif Sabuk sareng Jalan parantos ngantunkeun era globalisasi ékonomi anu anyar. Laporan Kongrés Nasional ka-19 Partai Komunis Tiongkok nunjukkeun yén perlu fokus kana pangwangunan Sabuk sareng Jalan, keukeuh asup sareng kaluar, sareng nuturkeun prinsip konsultasi gabungan, konstruksi gabungan sareng gabungan pamekaran.

Prakarsa "Hiji Sabuk, Hiji Jalan" ngagiring dina era globalisasi ékonomi anu anyar.

Laporan Kongrés Nasional ka-19 Partai Komunis Cina nyatakeun yén perlu pokus kana pangwangunan "Sabuk sareng Jalan", taat kana prinsip ngenalkeun sareng kaluar, nuturkeun prinsip konsultasi éksténsif, gabungan pangwangunan sareng pangsa, nguatkeun kamampuan inovasi, kerjasama babarengan, sareng ngabentuk hubungan darat-jero sareng laut darat, sareng silih bantosan dua arah antara wétan sareng kulon. Pola kabuka.

Salaku salah sahiji panaratas perusahaan Cina "badé kaluar", Yueqing Junwei Electric Co., Ltd. (anu disebatkeun ayeuna disebut Junwei Electric) parantos nuturkeun anu inovatif, terkoordinasi, héjo, kabuka sareng dibagi dina latar tukang ngagancangkeun akselerasi nagara éta tina prakarsa "Sabuk sareng Jalan". Konsép pangwangunan, rebut kasempetan pangwangunan Xinjiang ngeunaan daérah inti tina Sutra Jalan Ékonomi Sabuk, sareng teras-terasan muka rohangan énggal pikeun pangwangunan.

Ti Amérika, Asia Tengah ka Afrika, ti ngekspor produk mandiri dugi ka kontrak umum sét proyék lengkep, tina "ngalengkepan Cina" janten "ngalengkepan dunya", Junwei Electric maju dina "Sabuk sareng Jalan", nunjukkeun dunya pesona ciptaan cina.

Ngarespon kana prakarsa "Hiji Sabuk Hiji Jalan"

Jauh sateuacan prakarsa "Hiji Sabuk Hiji Jalan" dikaluarkeun, Junwei Electric parantos mimiti ngajajah pasar asing.

Langkung langkung ti sapuluh taun ka pengker, Junwei tos merhatoskeun ka pasar internasional. Ngaliwatan upaya anu teu henti, produk mandiri Junwei Electric parantos diékspor ka sababaraha nagara di Afrika, muka tahapan anyar pikeun perusahaan "buka global" sareng sadar mimiti anu saé pikeun produk sareng jasa anu saé pikeun kauntungan dunya.


Pos waktos: Jul-02-2021