Sambutan wilujeng sumping IEK pikeun nganjang ka perusahaan urang

Tanggal 21 Oktober 2016, Rusia IEK ngadatangan perusahaan urang. Kami gaduh bursa pikaresepeun manajemén perusahaan, bengkel, sareng produk, sareng kami ngarepkeun kerjasama salajengna.

15470878534396116
15470878541990934

Pos waktos: Mei-14-2021