Prabayar, Tunggal atanapi Tilu Méter Méter

Pedaran pondok:

Kotak méter bahan SMC, tiasa masang kotak méter prabayar sareng pemutus sirkuit Perancis, kalayan dasar sekering 22 * ​​58, tiasa digantungkeun dina témbok atanapi tihang. Éta tiasa dianggo boh di luar sareng di jero rohangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Éta tiasa dilengkepan ku:
Lawang kalayan lampu maca anu tiasa dikonci, panto aksés pemutus sirkuit.
Tina atanapi nganggo panyalindungan circuit breaker:
-Single phase 2x10 / 30a, 2x30 / 60A, 2x90a,
-Tilu fase 4x10 / 30a, 4x30 / 60A, 4x100a.

1
2
3

Éta tiasa dilengkepan ku:
Aya lampu bacaan anu tiasa dikonci dina panto,
Panto aksés pamutus sirkuit.

4
5
6

Éta tiasa dilengkepan ku:
Aya lampu bacaan anu tiasa dikonci dina panto,
Panto aksés pamutus sirkuit.

Kotak méter bahan SMC, tiasa masang kotak méter prabayar sareng pemutus sirkuit Perancis, kalayan dasar sekering 22 * ​​58, tiasa digantungkeun dina témbok atanapi tihang. Éta tiasa dianggo boh di luar sareng di jero rohangan.

Ékspor

Ékspor tipe Coffret de comptage

Alimentation d 'immeubles

Panneau de comptage

Coupe-circuit et base unipolaires

Coffret coupe-circuit de branchement

Grille, coffret et socle de réseaux souterrains BT

Coffret de contrôle et commande pour éclairage umum

Coffret de contrôle et commande

Téhnik pituduh B 36

Eclairage umum

Comptage Tarif Jaune électronique

Comptage Tarif Vert Emeraude

Tableau et départ monobloc TUR

Fusibles

Alat sareng bipolar circuit breaker Kit

N ° Nami Fitur Fitur anu disarankeun
1 téma Serat kaca bertulang poliéster En poliéster renforcé tara serat de verres
2 Hurung / pareum Segitiga nangtung Segitiga bisa dibom
3 Input / output Kalayan kelenjar, 4 inlet / outlet, bagian 70 mm²

Avec presse étoupe, 4 entrées / sortie section 70 mm²

4 Indéks panyalindungan IP54 IP54
5 Perlindungan shock mékanis IK10 IK10
6 kandang Pikeun ngalereskeun instrumen sareng pemutus sirkuit Tuang la fiksasi du compteur et disjoncteur
7 Sistem pengikat Aya dua kiyeu dina permukaan anu henteu tiasa dianggo dina kotak, anu dilereskeun ku sekrup stainless steel A deux encoches sur face non ouvrable du coffret pour fixation par des vis en acier inoxydable

  • Saméméhna:
  • Teras: