Produk

  • LR1-D 220V 380V 415V 440V 660V  Thermal Overload Relay

    LR1-D 220V 380V 415V 440V 660V Thermal Overload Relay

    LR1-D Thermal Overload Relay

     

    Aplikasi

    Seri LR1-D relay overload termal cocog pikeun panangtayungan termal dina sirkuit sareng Ac50 or60Hz, voltago dugi ka 660v, motor motor dugi ka 45KW atanapi rugi. Éta ngagaduhan kantétan anu béda sareng fungsi épppéstasi termp-erature. Éta tiasa dilereskeun kana contactor sareng tiasa ogé dilereskeun sacara mandiri. Produkna dilakukeun saluyu sareng IEC 60947-4.

     

     

  • JR28N(LRD) 0.1-140A Thermal Overload Relay

    JR28N (LRD) 0.1-140A Thermal Overload Relay

    JR28N (LRD) 0.1-140A Thermal Overload Relay

     

    Aplikasi

    Runut tina relay overload termal ieu tiasa dianggo dina sirkuit 50Hz kr60Hz, tegangan insulasi dipeunteun 660V, dipeunteun 0,1-140A ayeuna pikeun mayungan fase putus nalika motor listrik isoverload.

    Relayna ngagaduhan mékanisme anu béda sareng kompensasi suhu & tiasa dipasang dina kontaktor AC séri CJX2-D. Éta mangrupikeun relay termal paling maju dina taun salapan puluh di dunya. Produkna saluyu sareng IEC 60947-4

     

     

     

     

  • LR9-F Thermal Overload Relay

    LR9-F Thermal Overload Relay

    LR9-F Thermal Overload Relay

    微信截图_20210730145427 - 副本 

     

     

  • 3UA thermal overload relay

    3UA relay overload termal

    3UA relay overload termal

    Aplikasi

    Relay termal 3UA cocog pikeun AC50Hz kr 60Hz, voltase dugi ka 660 ~ - 1000V sareng ayeuna dugi ka630A. Motor AC umum operasi panjang atanapi henteu panjang, santunan suhu. sareng perjalanan indikasi. Éta tiasa sacara otomatis sareng pasip deui. Éta tiasa dilereskeun sareng contactor sasarengan. Ogé sacara mandiri dibereskeun.

     

     

  • DZ116(MS 116)  0.1A to 100A motor starter

    DZ116 (MS 116) 0,1A dugi ka 100A motor starter

    DZ116 (MS 116) 0,1A dugi ka 100A motor starter

    Aplikasi

    DZ116 (MS 116) motor starter mangrupikeun skéma panyalindungan motor anu andal sareng hemat. Éta ngagaduhan seueur pisan aplikasi. Umumna dianggo dina rékayasa transmisi sareng pabrik, sistem industri, sistem sabuk, industri kimia, industri farmasi, kalebet prosés ngawangun otomatisasi (sapertos sistem AC), pabrik panyalindungan lingkungan, pembangkit listrik, pemurnian cai sareng perawatan limbah, industri alat mesin jsb .. Dipeunteun ayeuna ti 0,1A dugi ka 100A. Overload épisién pisan sareng dipercaya, sirkuit pondok, fase rusak sareng dina panangtayungan tegangan motor sareng sirkuit.

     

     

  • 3p 4p 16~1250A Adjustable MCCB/moulded case circuit breaker

    3p 4p 16 ~ 1250A Adjustable MCCB / kasus cetakan breaker

     

     

    Kami produsén skala ageung alat-alat listrik volt low, aksésori kabel, aksésoris listrik.

     

    JVM2 Breaker cocog dina AC 50Hz, 250 / 440V circuit kalayan overload sareng perlindungan kebocoran bumi. Arus anu dipeunteun tiasa diatur tina 25A dugi ka 1600A. Pamaké tiasa milih arus anu cocog pikeun panyalindungan anu langkung saé ngalawan kaleuleuwihan sareng sirkuit pondok. Produkna saluyu sareng NFC 61450.

    Dipeunteun tegangan insuiating: 750v

    Dipeunteun tegangan operasi: 690 sareng handap

    Kapasitas putus pondok pamungkas: 25KA ~ 150KA

    Kapasitas pegatna sirkuit pondok: 25KA ~ 150KA

     

     

  • CJX2-F Series AC Contactor

    CJX2-F Series AC Kontaktor

     

     

    CJX2-F seri AC contactor cocog pikeun AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan dugi ka 1000V, dipeunteun arus 115-800A circuit, dianggo pikeun jarak jauh putus ayeuna sareng sering ngamimitian atanapi ngendalikeun motor. Éta ogé dipaké pikeun ngendalikeun sirkuit distribusi listrik ku arus anu dipeunteun 200-1600A.

  • Auxiliapy contactor

    Kontaktor auxiliapy

     

     

    Aplikasi

    Rangkaian sendi konduktif tambahan ieu dipasang dina luhur relay kontrol LA1-D atanapi kontaktor LC1-D. Dipaké pikeun ngagedéan sambungan titik kontak bantu. Kusabab fungsi kontak tina gesekan gesekan, produk ieu tiasa ngabersihan diri, mastikeun reliabiliti sirkuit.
    LA2-D relay relay cocog pikeun LC1-D AC contactor sareng grup kontak bantu LA1-D, dipasang kana starter dekompresi bintang-delta LC3-D, dianggo pikeun motor mimiti.

  • To supply 1p fuse base AD 22×58 and fuse de type 60A 100A

    Pikeun nyayogikeun 1p fuse base AD 22 × 58 sareng fuse de type 60A 100A

     

     

    Bungkusan & Pangiriman

     

    Unit Ngajual:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal: 
    61X23X44 cm
    Beurat kotor tunggal:
    25.000 kg
    Tipe Paket:
    PG JVM8 séri breaker residual adjustable ayeuna cocog pikeun AC 50 / 60Hz, 250 / 440V circuit, nyegah tina overloading, circuit-pondok sareng sajabana. Dina waktos bahaya shock atanapi kebocoran bumi, éta bakal langsung indit. Dina waktos anu sami dipeunteun ayeuna panyalindungan overload tiasa diatur.

     

  • JVM 5 (EZC) type case circuit breaker

    JVM 5 (EZC) tipe circuit breaker

     

    Aplikasi

     

    JVM5MCCB mangrupikeun leyuran saderhana sareng teu terbatas anu tiasa nyumponan sadaya kabutuhan panyalindungan tegangan-handap.

    Pemutus sirkuit ngagaduhan struktur kompak sareng kualitas anu tiasa dipercaya, anu ningkatkeun pisan kamampuan ségméntasi tinggi. Éta tiasa ditingali tina desain yén bahan riveting dina mékanisme operasi kedah disaluyukeun numutkeun produk aktual dina desain; masing-masing bagian kedah ngan ukur ngagaduhan itungan anu saukuran dina ukuranana, tapi ogé ngémutan gotong royong antawisna, supados sacara gembleng ngarakit Patepung standar kalibrasi. Éta tiasa ngartos tina analisis kalibrasi yén ciri-ciri tindakan sakedap dina sistem éléktromagnétik raket patalina sareng mékanisme operasi. Saatos nilai parameter kalibrasi diala ngalangkungan panilitian tioritis, diperyogikeun verifikasi uji anu ketat pikeun minuhan standar produk; papanjangan sistem pemanasan listrik kalibrasi Nilai perjalanan waktos ogé kedah diala dumasar kana kombinasi nilai anu diitung sareng nilai anu saleresna.

  • DZ116 (MS116) Motor Starter

    DZ116 (MS116) Motor Starter

    Aplikasi

    DZ motor starter mangrupikeun program perlindungan motor anu dipercaya sareng hemat biaya.

    Éta ngagaduhan seueur pisan aplikasi. Umumna dianggo dina rékayasa sareng pabrik, sistem industri, sistem sabuk conveyor, industri kimia, kalebet perlakuan prosés, industri farmasi, ngawangun otomatisasi (sapertos sistem AC), pabrik perlindungan lingkungan, pembangkit listrik, pemurnian cai sareng perawatan limbah, industri alat mesin , jsb arus anu dipeunteun nyaéta ti 0,1A dugi ka 100A. Éta tiasa ngalaksanakeun overload anu épisién sareng dipercaya, sirkuit pondok, gagal fase sareng perlindungan anu lemah pikeun motor sareng sirkuit.

  • LR2-D Thermal Overload Relay 0.1~93A

    LR2-D Thermal Overload Relay 0.1 ~ 93A

    LR2-D Thermal Overload Relay 0.1 ~ 93A

     

    Aplikasi

    Rangkaian relay overload termal ieu tiasa dianggo dina sirkuit 50Hz kr 60Hz, tegangan insulasi anu dipeunteun 660V, dipeunteun 0,1-9sA ayeuna pikeun mayungan tahap motor nalika motor listrik isoverload. Relay gaduh mékanisme sareng suhu anu bénten & tiasa dipasang dina contactor AC seri AC1-D. Éta mangrupikeun relay termal paling maju dina taun salapan puluh di dunya. Produkna saluyu sareng IEC60947-4.

123456 Teras> >> Halaman 1/7