Pamutus Sirkuit TG

Pedaran pondok:

Junwei tegangan low konsumen diferensial circuit breaker sareng circuit breaker, harga biru 3-36 KVA:

-Cut dipotong sareng neukteuk sakabeh alat
- Nyegah overload sareng sirkuit pondok.
-Miboga setting ukuran pikeun ngawatesan kakuatan kontrak ERDF anu dilanggan
- Pastikeun yén tanaga dijaga tina kontak teu langsung sareng nyegah résiko seuneu ku ngawas tingkat isolasi (versi diferensial)


Detil Produk

Tanda Produk

Junwei tegangan low konsumen diferensial circuit breaker sareng circuit breaker, harga biru 3-36 KVA:

-Cut dipotong sareng neukteuk sakabeh alat
- Nyegah overload sareng sirkuit pondok.
-Miboga setting ukuran pikeun ngawatesan kakuatan kontrak ERDF anu dilanggan
- Pastikeun yén tanaga dijaga tina kontak teu langsung sareng nyegah résiko seuneu ku ngawas tingkat isolasi (versi diferensial)

- Diferensial selektif ngamungkinkeun seléktipitas lengkep kana alat diferensial hilir 30 Ma (NF C 15-100) sareng ningkatkeun imunitas kana gangguan anu disababkeun ku suasana atanapi fenomena anu sanés (micu teu dihaja)

- tukang ledeng
Téknologi alat panyalindungan:
Pemutus sirkuit cabang ERDF ngagaduhan sababaraha fungsi panyalindungan

IMG_0812
IMG_0808

- Perlindungan overvoltage direalisasikeun ku magnet "dash pot" pemicu oleo.

Garis arus anu bakal dikontrol ngalirkeun kana coil pemicu magnét, sareng waktos anu dipicu anu diperyogikeun (gumantung kana kakuatan) diala ku mindahkeun inti magnét kana tabung anu ngandung minyak kalayan viskositas bebas tina suhu.

Perlindungan arus bumi -The direalisasikeun ku pemicu arus residual diferensial.
Arus bocor bumi dideteksi ku jumlah vektor tina arus fase sareng arus nétral tina gulungan primér trafo arus cincin. Arus sekundér cincin nyayogikeun kakuatan pikeun relay diferensial polarisasi magnetik sensitipitas tinggi.

Dina modeu diferensial selektif, perjalanan diferensial ditunda ngahaja ku ngalebetkeun kartu integral éléktronik jaringan RC kalayan akumulasi énergi antara sisi sekundér dering sareng relay diferensial.

Mékanisme operasi-mékanisme kontrol nyaéta tuas perjalanan gratis sareng dua posisi switch stabil anu ditandaan ku simbol I sareng o.

- Tahap infrared caliper ayeuna tiasa disaluyukeun ku cara mindahkeun sekrup anu henteu tiasa dipindahkeun, anu tiasa diaksés dina cache caliper payun. Cache ieu ngan ukur ngagaduhan nomer anu saluyu sareng setélan amperage anu anjeun pilih.

Ku cara ngégél panyangga kalibrasi, anjeun tiasa nganonaktipkeun gangguan sareng setélan.
Unit diferensial tiasa diuji ku sirkuit anu tiasa dioperasikeun ku tombol payun sareng dilabélan "test".


  • Saméméhna:
  • Teras: