Milarian Ieuh

Produk sesrch, sapertos: relay termal, contactor, breaker (tipe plastik), starter, miniatur circuit breaker, motor protector sareng puluhan produk sanés.

Kauntungan urang

Kualitas kelas hiji, layanan kelas munggaran, reputasi kelas munggaran.

Penjual pangalusna

Perusahaan ieu specilized dina produksi: relay termal, contactor, breaker ...

tingali langkung

Tentang Kami

Sakumpulan panilitian ilmiah, pamekaran, manufaktur, penjualan, mangrupikeun salah sahiji perusahaan gabungan-saham.

  • about us01

Yueqing JUNWEI Electrical Co., Ltd., perenahna di tempat anu indah di Resort Yandang Mountain di Shanxi, walungan muara Laut Cina Wétan, ayana di 104 nagara jalan, ngan ukur 20 menit ti bandara Wenzhou nganggo mobil, laut sareng hawa transportasi pohara merenah, sakumpulan panilitian ilmiah, pamekaran, manufaktur, penjualan, mangrupikeun salah sahiji perusahaan saham gabungan.

Perusahaan ieu spésilisasi dina produksi: relay termal, contactor, breaker (tipe plastik), starter, breaker circuit miniatur, pelindung motor sareng puluhan produk sanés. sapertos desain penampilan produk, gaya unik, garis lemes, geulis sareng loma. Nyambungkeun bagian numutkeun standarisasi desain, universalitas anu kuat, tiasa dicocogkeun, kinerja sareng struktur dina atanapi langkung saé tibatan standar industri anu aya hubunganana, kisaran produk, kualitas, kinerja anu stabil, sababaraha produk lengkep tiasa ngaganti produk impor.

Tingali Deui

Wisata Pabrik

Parangkat canggih perusahaan, téknologi dewasa ngagaduhan alat-alat detéksi canggih di dalam negeri.